Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů, které mají pozitivní vliv na organizmus. Obsažená kurkuma působí protizánětlivě, především v oblasti kloubů.
Doporučujeme následující využití
Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, a proto se nepřipaluje a je vhodný ke smažení. Používá se také jako základ všech klasických pokrmů – polévek a omáček. Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků a lze ho také namazat například chleba.
Upozornění:
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.