Účinky
 Šťáva z kyselého zelí může pomoci při náchylnosti k neprůchodnosti střev v důsledku stravovací chyby, působí příznivě na tráveni a peristaltiku střev. Vhodná pro diabetiky Je lehce stravitelná, má málo kalorií a hodně vitamínu C.
 Dávkování
 Jedna sklenka denně před každým jídlem. Dobře promíchat a podávat chlazené.
 Účinné látky
 Kyselina listová
 Minerální látky 
 Vitamíny
 Výroba
 Tento švýcarský nápoj je vyroben z kvalitních vyzrálých hlávek bílého zelí přímým lisováním. Zelenina je pěstována na vlastní chemicky neošetřované půdě více než 70 let. Není ředěn vodou, nejedná se o zpětně ředěný koncentrát. Není uměle dochucován, dobarvován, doslazován a neobsahuje pomocné a konzervační látky. Šťávy jsou stáčeny pouze do skleněných lahví s nulovou migrací a 100% vzduchotěsnými. Uzávěr lahví je opatřen vlastním značkovým bezpečnostním uzávěrem. Biocertifikováno pro více než 50 zemí světa.
 Složení
 bílé zelí, mořská sůl